cruise 2021 arta

Armani, Gucci, Chanel, si alte mari case de moda anunta colectiile vestimentare atemporale Cruise 2021

Fluture îți spun, nu pentru că ești frumoasă
ci pentru că te acoperi cu finețe multă;
fluturele este întotdeauna, tu știi…
Un vierme cu aripi.

– De Julio Flórez

Fluturele se transformă într-un fluture frumos. Acest proces presupune deci o un proces de tranzitie care necesită mai mult timp. La punctul de mijloc al tranziției este o „etapă” care nu este permanentă, ci doar temporară.

De ce „Cruise”?

Cruise este numele dat colecțiilor vestimentare atemporale din lumea modei. Atemporal se referă în mod specific la stadiul de tranziție de la un punct la altul. Deci, în această etapă, experimentăm diferite schimbări climatice, fie că se referă la trecerea de la cald la frig sau de la frig la cald.

În această stare de tranziție de la un sezon la altul, corpul nostru încearcă să se adapteze și ne pregătim mental pentru a fi mai sănătoase. Astfel apelăm la o serie de produse comerciale cum ar fi articole de vestimentație pentru a ne proteja, precum și pentru a fi in trend în acea perioadă de timp.

Astfel, aceste haine de tranziție provin din colecțiile „pre” pe care le fac casele de modă, concepute ca haine de vară mai puțin subțiri sau haine de iarnă mai puțin groase.

Cum s-a nascut ideea colectiilor vestimentare atemporale Cruise

Deci, colecția Cruise s-a născut dintr-un stil de viață nou. Aceste colecții au fost destinate femeilor mondene, sau acele femei care au petrecut vacanțe lungi de iarnă în locuri calde. Casa Chanel a fost unul dintre pionierii în identificarea nevoilor acestor femei. Astfel, acum aproape un deceniu, casa Chanel a început să creeze colecții care au intrat înainte de sosirea toamnei-iarnă, colecții care vor fi prezentate în locuri calde.

Începutul acestor colecții a oferit haine de resort care constau în articole de îmbrăcăminte precum: costume de baie, pălării, sandale, costume de bumbac sau de in, rochii de șifon și costume de seară ornamentate și vaporoase. Creat pentru acele sărbători de gală în interiorul unui iaht.

Cine poate purta si cumpara colectiile Cruise

Colecțiile Cruise sunt făcute pentru „jet-setters”, adică acei oameni înstăriți care pot participa la activități sociale în afara parametrilor normali. Vor fi deci haine specifice de schimbare atemporală și numai pentru cei care le pot cumpăra.

Aceste colecții sunt, de asemenea, segmentate pentru fashioniste, sau pentru cei care călătoresc în croaziere sau care își fac vacanța în zone calde (adică cei care încearcă să scape de frig în timpul iernii), ca europenii în general. Și pentru persoanele care au terminat să-și cumpere accesorii de toamnă și sunt pe cale să plece în vacanță în așteptarea dulapului lor de vacanță.

Așa că te invit să acorzi atenție! Pentru că începând cu lunile noiembrie și decembrie magazinele vor începe să-și arate colecțiile atemporale. Deci, dacă te-ai întrebat vreodată de ce vând costume de baie toamna sau iarna? Tocmai pentru că vorbim despre colecții atemporale!

Cum se pregatesc designerii pentru prezentarile colectiilor Cruise/Resort

Lucrul important de știut este că aceste colecții Cruise au personalitate proprie, sunt create pentru a satisface etapa de tranziție dintre anotimpuri.

Marii designeri de modă și marile case de modă planifică și pregătesc aceste colecții cu mult înainte de lansarea noilor colecții (toamnă-iarnă sau primăvară-vară). Acest colectții se creează independent de colecțiile standard de primăvară-vară și toamnă-iarnă, și sunt exclusiv create pentru îndeplinirea scopului lor atemporal.

În aceste colecții puteți vedea un stil casual, dar întotdeauna cu o notă de eleganță și distincție. Întrucât un fashion traveler nu numai că își expune stilul de modă, dar și destinația sa turistică. Aceasta devine punctul principal de atragere a atenției, iar purtătorul hainelor „pre” se poate încadra foarte bine in peisaj.

Casele de modă și designerii își fixează destinația și ei sunt cei care călătoresc în aceste locuri exotice, ducându-și creațiile excentrice în stațiunile de vacanța ale jet-setterilor. Așadar, orașe paradisiace din țări precum Dubaí, Africa de Sud, Thailanda, Insulele Grecești, etc, sunt locații considerate pentru prezentarea colecțiilor Cruise

În continuare, menționez cum vor fi prezentate colecțiile Cruise 2021 unele dintre cele mai importante case de modă pentru Cruise 2021, potrivit Women’s Wear Daily (WWD).

Armani, Colectia Cruise 2021

Casa italiană Armani, reprezentată de marele designer Giorgio Armani, își va prezenta colecția Cruise 2021 în aprilie la Dubaí, unul dintre cele șapte locații care formează Emiratele Arabe Unite. Dubaí, este un oraș-capitală care se regăsește comerț cu multe produse de lux, clădiri super structurate, precum și o viață de noapte spectaculoasă. Așadar, cred că această prezentare de modă va fi mai mult decât incredibilă!

Descoperă aici cele mai bune momente ale prezentării Giorgio Armani Cruise 2020, din Tokio:

Gucci, Colectia Cruise 2021

Firma italiană Gucci, reprezentată de directorul său creativ Alessandro Michele începând cu anul 2015, a anunțat că va fi prezentă pe 18 mai 2020 în S.U.A. pentru a prezenta Cruise 2021. Cu toate acestea, încă nu știm ce oraș va fi gazda care va îmbrățișa acest spectacol mult așteptat. Chiar și așa, să sperăm că acest spectacol este la fel de magic și de futurist așa cum a fost anul acesta la The Capitoline Musees din Roma, Italia.

Așa a fost spectacolul de modă Gucci Cruise 2020, din Roma, prezentat anul acesta:

Chanel, Colectia Cruise 2021

Casa de modă franceză Chanel, fondată de atât de adorabilul nostru Coco Chanel și în prezent regizată de stilista Virginie Viard, ce a devenit succesoarea casei Chanel în februarie a acestui an, după moartea legendarului nostru magnat de modă Karl Lagerfeld (1933- 2019). Chanel va prezenta colecția Cruise 2021 pe frumoasa Insulă Capri din Golful Napoli din Italia. Această insulă este cunoscută pentru peisajele sale naturale și strălucirea absolută a mării în albastrul său electric.

Cu siguranță peisajele din Capri cu plutirea Yachts vor deveni un spectacol de noapte uimitor pentru prezentarea de vacanță de la Chanel. Nu am nici o îndoială că romantismul celest al Casei Chanel ne va lăsa cu un impact deosebit!

Aici poți vedea întregul spectacol de moda Cruise 2020 al Chanel, ce a fost prezentat anul acesta la Paris:

Max Mara, Colectia Cruise 2021

Afacerea italiană de modă Max Mara, fondată în 1951 de Achille Maramotti, va prezenta colecția de modă Cruise 2021 pe 25 mai, 2020 la Sankt Petersburg, Rusia. Deși locația exactă a evenimentului nu este cunoscută, te asigur că prezentarea va fi mai mult decât impresionantă.

Anul acesta Max Mara și-a prezentat colecția Cruise la Muzeul Neues, Berlin, cu prilejul de a aduce un omagiu celei de-a treizeci de ani de la căderea Zidului Berlinului.

Spectacolul celebru, a avut loc în această incintă arhitecturală, în care am putut vedea siluete structurale și o paletă de culori reci, foarte ad-hoc pentru acest centru de artă, unde se vizualizează și o infrastructură, arhitectură și design uimitoare. Așadar, va fi foarte posibil ca Max Mara să ne surprindă cu un nou motiv special pentru a apărea din nou la Berlin.

Prezentarea colectiei Cruise/Resort 2020 a Max Mara, de anul acesta:

Prada, Colectia Cruise 2021

Și, desigur, Prada, una dintre casele noastre de modă preferate, nu poate fi lăsată în urmă, deoarece pentru prima dată își va prezenta colecția Cruise 2021 pe 21 mai, 2020, în Japonia!

Iubesc cultura asiatică, o destinație neobișnuită, un vis al locului în care să-i cunosc palatele imperiale, parcurile muntoase, precum și sfinții și templele! Un centru turistic emblematic pentru călătorii exotici.

După bunul plac, trebuie să spun că prezentarea Cruise 2020 a Prada (New York) de anul acesta a fost foarte slabă în creativitate. Cu toate acestea, cu siguranță la prezentarea Cruise 2021 din Japonia, ne va arăta o față multiculturală și nelimitată.

Vezi Prada Resort 2020, aici:

Dior, Colectia Cruise 2021

Pentru a încheia, Dior a anunțat recent că va prezenta Fashion Cruise 2021 pe 27 mai, 2020, în Europa; Locul este necunoscut, dar tot cred că prezentarea colecției Dior va fi magnifică, de vreme ce anul trecut spectacolul de modă al Dior s-a ținut în Maroc, și a fost mai mult decât perfect și maiestuos! Deci este cu siguranță preferatul meu de până acum.

Urmăriți spectacolul complet Dior de anul acesta aici, a fost o măreție!

Să mergem în vacanță!

În plus, trebuie să știți că alte case celebre de modă care au participat la prezentările Cruise au fost Marc Jacobs, Ralph Lauren, Dolce & Gabbana, Zegna, Etro, Burberry și Yves Saint Lauren.

Ai ales unde ar trebui să mergi în vacanță? Sper da … deci, îți doresc să ai o vacanță la modă frumoasă!

Open this in UX Builder to add and edit content

Lasă un răspuns