Castigatori Concurs Ziua Femeii 2020

Multumim pentru participare tuturor si felicitari castigatorilor!

Noi, și partenerii noștrii, JojoFashion.ro, Creative Street Style, și Poezii Din Bijuterii suntem recunoscători tuturor celor care au participat, și în special celor care au continuat să joace de la început până în ultima zi.

Se pare că nu s-a ajuns la 20.000 de puncte pentru câștigarea premiului cel mai mare de până în 1.000 lei. Noi chiar am vrut să dăm acest premiu, dar nu s-au făcut acțiunile necesare pentru câștigarea lui. Sperăm că în concursurile viitoare participanții vor lupta mai mult pentru acele tipuri de premii.

Dar avem și o veste bună. Deoarece nu s-a câștigat acel mare premiu, am decis împreună partenerii ca de această să premium și locurile #2 și #3 la după numărul de puncte cu două premii individuale surpriză.

Aici avem lista de câștigători.

#1 la puncte (15.161): Bizadea Camelia

A câștigat un rucsac din piele eco de la Miravelli.ro plus o maletă de la Creative Street Style în valoare totală de 150 lei.

 

#2 la puncte (14.786): Delia Crăciun

A câștigat rochie de 99 lei de la JojoFashion.ro

 

#3 la puncte (13.561): Dragomir Claudia Eveline

A câștigat un inel artizanal de la Poezii Din Bijuterii în valoare de 60 lei.

Mystery Box (tragere la sorți): Roxana Anca

A câștigat un pachet în valoare 100 lei cu unul sau mai multe produse surpriză de la Miravelli

Cei care ați ajuns la 5.000 puncte ați primit de asemenea un email cu un cupon de reducere de -25% la Miravelli.ro pe care îl puteți folosi până duminica, 15 martie, inclusiv. Toți participanții vor mai primii pe email un mic premiu de consolare pe email.

 

 

Open this in UX Builder to add and edit content

Lasă un răspuns

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}