Surorile fondatoare Luz Collections Claire si Alix Mougenot

Costume de baie frantuzesti – Noua linie ‘Cruise’ de la Luz Collections pentru vara 2019

Eco-friendly” este cum surorile franceze Claire si Alix Mougenot descriau noua sa colectie de costume de baie intregi sau din 2 piese pentru vara anului 2019. Luz Collections este o marca de moda creata in 2012 de surorile Mougenot, in París, ce se concentreaza pe ingrijirea ecologica.

Ce face aceasta colectie de moda mai deosebita este selectarea cele mai bune materii prime, si anume „bumbacul organic.” Acesta este cultivat in Peru si nu contine pesticide si alte chimicale. Produsele sunt garantate ca indeplinesc standardele de calitate in domeniul „eco-responsabil.”

 

Costume de baie intregi si din 2 piese

Noua linie „Cruise” de la Luz Collections prezinta costume de baie frantuzesti de una sau doua piese cu grafice simetrice ce scot in evidenta figura feminina la maxim. Impactul decuparilor si jocul de culori precum indigo-ul sau albastrul pastel in contrast cu albul si negrul, face ca toate aceste costume de plaja sa fie sofisticate, senzuale si elegante.

Ideea centrala a colectiei Luz este ca aceste costume de baie sunt un accesoriu de moda feminin cu ajutorul caruia femeia moderna se poate simti unica si frumoasa, ea putand sa il combine si cu alte haine de vara atunci cand merge la plaja. Comoditatea acestor costume de baie scoate in evidenta functionalitatea sa unica de efect de „a doua piele,” pentru ca iti dau oportunitatea fie sa mergi la plaja sau sa iesi la un suc.

Tendinte in costume de baie 2019

Colectia swimwear „Cruise” de la Luz Collections va face cu siguranta senzatie in 2019, in special avand in vedere noile tendinte de a purta costume de baie frantuzesti. Cui nu i-ar placea sa se simta comoda intr-un costum de baie? Cred ca toate femeile ce iubesc sa faca plaja si sa se bronzeze vara vor sa simta comoditatea si eleganta intr-un singur costum — in special atunci cand e vorba de a scoate in evidenta senzualitatea noastra.

Cine nu si-ar cumpara un astfel de costum de baie frantuzesc, mai ales ca o mica parte din profitul companies se duce la asociatia 1% Pentru Planeta,” ce lupta pentru a proteja mediul. Ce zici, vrei sa faci parte si tu din tendinta 2019 „eco-friendly?”

În 2020 vom putea vedea colecțiile vestimentare Cruise de la mai multe case mari de modă precum Armani, Gucci, Channel, Prada, Dior, și altții.

Open this in UX Builder to add and edit content

Lasă un răspuns