Saptamana Modei de la Londra prezentare de moda

Hai si tu la Saptamana Modei de la Londra 2019!

Recent, British Fashion Council (Consiliul Britanic al Modei) a anuntat ca Saptamana Modei de la Londra 2019 (London Fashion Week 2019) va fi prima dintre  „saptamanile modei” globale ce va deschide accesul publicului, ce includ si Saptamana Modei de la Milan, Saptamana Modei de la Paris, Saptamana Modei de la New York. Pana acum saptamanile modei din diverse parti ale lumii erau dedicate doar firmelor interesate in produsele de moda oferite la aceste expozitii.

Cand incepe Saptamana Modei de la Londra?

Saptamana Modei de la Londra 2019 se va desfasura intre 13 si 17 septembrie in Anglia. Se va permite accessul la DiscoveryLAB, un spatiu menit experientelor vizuale, ce unifica arta, tehnologia si desigur, moda.

longdon fashion week intrare si lansare

Dinamica London Fashion Week (LFW) din 2019 va fi reprezentativa pentru celelalte evenimente de moda din orasul Londrei, facand aceasta o celebrare maxima a noilor tendinte in moda. British Fashion Council (BFC) a selectionat asociatii ce participa in acest eveniment magnific (institutii culturale, brand-uri, etc) ce fara indoiala fac posibila aceasta experienta minunata din lumea modei.

Acestia vor influenta nu doar comunitatea de moda, dar si persoanele din afara industriei de moda (in special persoanele care nu au avut ocazia de a cunoaste in profunzime semnificatia industriei de moda precum arta si oportunitatile pe care le reprezinta fashion business).

Caracteristici principale al evenimentelor de moda din 2019

Cuvantul cheie al acestui London Fashion Week 2019 este #PositiveFashion, ce este o initiativa a BFC sustinuta de trei piloni principali: sustenabilitate, egalitate si diversitate. Aceasta initiativa a fost conceputa cu obiectivul de a celebra practicile cele mai bune din industrie si desigur de a incuraja deciziile viitoare in ambientul comercial.

Ca o concecinta la acest lucru se creaza standarde pozitive in aceasta industrie invidiata. Datorita acestui lucru, designerii de moda invitati pot sa isi impartaseasca istoricul propriu. Ei pot demonstra cu transparenta cum se fabrica produsele sale si cum dau viata marcilor proprii. In acest fel se descopera noi marci creative si designeri noi progresivisti si se intelege ca exista talent capabil de a utiliza moda precum o forta a schimbarii.

LFW atrage 50 de tari, concentrand o audienta de presa, cumparatori de produse de moda, si profesionisti din industria de moda. Acest lucru promite explorarea si descoperirea talentelor celor mai mari (designerii de moda noi cu potential si casele de moda recunoscute international).

Presa, cumparatorii de accesorii de moda si profesionistii din industrie pot asista la Saptamana Modei de la Londra 2019 intre 13 si 17 septembrie. Publicul va avea acces la aceasta super experienta in centrul LFW intre 14 si 15 septembrie. Acest acces consta intr-o selectie de designeri de moda ce isi vor demonstra colectile sale la DiscoveryLAB. Daca esti o super fashionista si ai bani pusi deoparte, iti recomandam sa asisti si sa profiti de aceasta mare oportunitate.

haine structurale si creative la saptamana modei de la londra

Un detaliu ce te-ar putea interesa este ca British Fashion Council are calendarul actualizat si digitizat pentru Saptamana Modei de la Londra 2019 in aplicatia de mobil LetsBab (disponibila pe Android si iOS). Aceasta aplicatie te poate mentine bine informat(a) cu notificari pentru orarul si actualizarile evenimentului. Aici ai un link unde poti cumpara accesul la intrarea in London Fashion Week. In plus, aici poti gasi o lista de designeri de moda ce vor asista la LFW, orarul si salile de expozitie unde vor fi prezentate evenimentele.

Open this in UX Builder to add and edit content

Lasă un răspuns