Sfaturi pentru a te simți frumoasă la tine acasă

FII TU ÎNSĂȚI MEREU

În această perioadă de carantină am avut ocazia să desfășurăm o serie de activități care ne-au permis să ne menținem echilibrul emoțional și fizic.

Timpul de a rămâne acasă nu s-a terminat, din păcate, și, probabil, unii dintre noi vor trebui să facem tot posibilul să rămânem acasă pentru a avea grijă de noi și de cei dragi.

Asa ca Miravelli iti trimite câteva sfaturi grozave pentru a nu pierde timpul si a te construi intr-un mod sănătos.

Amintindu-ne că cel mai bun mod de a ne exprima frumusețea exterioară este să ne dezvoltăm zi de zi frumusețea noastră interioară.

Ai grijă de corpul tău, este unicul loc în care trăiești 

Jim Rohn

Este foarte important să rămânem sănătoși și perfecți din punct de vedere fizic și nu vorbim doar despre aspectul fizic excelent, ci despre menținerea unui echilibru în corpul nostru.

Mănâncă sănătos!

Astfel, îți recomand să treci în revistă câteva rețete în care poți include multe legume, poate niște supă unde ppți include mazăre și morcovi.

Pregătește salate delicioase în care să incluzi varză și salată verde. Vitamina K ajută la menținerea unei tensiuni arteriale echilibrate, și poți găsi această vitamină în alimentele verzi.

Spune nu la mâncare nesănătoasă!

În timpul liber și când simți nevoia să mânânci din cauza anxietății, mănâncă fructe de sezon și nuci în loc de dulciuri sau prăjituri.

Fă exerciții acasă!

Poți căuta pe YouTube diverse antrenamente și exerciții fizice pentru acasă. Nu aștepta prea mult pentru a nu-ți pierde condiția fizică.

Fă plimbări pe jos!

Reactivează-ți circulația sângelui și încearcă să mergi pe jos ori de câte ori ocazia, deoarece dacă stai mult timp pe loc acest lucru îți poate provoca multe probleme de sănătate, cum ar fi: tensiune în stomacul, picioare obosite, precum și dureri de spate sau rinichii.

Nu uita să te hidratezi.

Ai grijă de frumustețea ta

„Nu există femei urâte, doar femei neîngrijite”

H. Rubinstein

 

Regula # 1: Nu uita niciodată să ai grijă de tine!

Este important să ai grijă de frumusețea ta exterioară. Putem profita de acest moment pentru a face câteva ritualuri de frumusețe. Este o modalitate distractivă de a ne petrece timpul și de a ne răsfăța pe noi înșine.

Ai grijă de pielea feței și păstreaz-o întotdeauna hidratată. Pielea feței este extrem de delicată și, dacă nu îi acordăm o îngrijire specială, agenții externi, cum ar fi poluarea, soarele și altele, pot provoca daune severe acesteia și pot accelera liniile de expresie și îmbătrânirea.

Exersează exfolierea de două sau trei ori pe săptămână cu ingrediente naturale, cum ar fi zahărul. Exfolierea cu zahărul ajută la îndepărtarea celulelor moarte ale pielii și lasă pielea foarte moale și catifelată.

Fă-ți măști pentru a-ți menține pielea facial hidratată, cum ar fi o mască cu miere. Mierea este un antibiotic natural și este unul dintre ingredientele principale pe care industria cosmetică le folosește pentru fabricarea produselor sale de înfrumusețare. Utilizarea sa zilnică sau ocazională te va ajuta să regenerezi imperfecțiunile pielii, îți va oferi strălucire și hidratare.

Reînnoiește-ți stilul

Poți încerca noi stiluri de machiaj, coafuri noi, combinații noi pentru a-ți folosi hainele și accesoriile în moduri diferite. Așadar, poate te-ai gândi să îți reînnoiești stilul pentru revenirea la noul normal.

Încearcă să lucrezi la noi stiluri tot timpul!

Creează noi experiențe

„Însămânțează un gând și cosește o acțiune.

Însămânțează o acțiune și cosește un obicei.

Însămânțează un obicei și cosește un caracter.

Însămânțează un caracter și cosește un destin.”

Charles Reade

Experiențele noi contează. Dar obiceiurile bune sunt și mai importante

Gestionează-ți timpul făcând obiceiuri care cultivă ideologii noi în gândurile tale. Citește o carte nouă sau reia citirea unei cărți pe care nu ai terminat-o de citit în trecut.

Profită de faptul că mulți experți folosesc rețelele sociale pentru a-și transmite cunoștințele și chiar caută să urmezi un nou curs online pentru a-ți îmbunătăți cunoștiințele despre un anumit subiect.

Lucrează la a-ți îmbunătății relațiile. Menținerea relațiilor sănătoase ne ajută să ne simțim calmi și fericiți.

Faceți activități familiale precum jucatul și gătitul împreună. Activități care le permit membrilor familiei să se cunoască mai bine, acum, când sunt toți petrec mai ult timp acasă împreună.

Ia inițiativa de a chema pe cineva iubit sau pe un prieten vechi pe care nu l-ai văzut de mult timp. Un apel de multe ori ne poate schimba dramatic starea de spirit. Ne face să ne simțim mai aproape, în ciuda faptului că suntem la distanță mare unul de celălalt.

Dăruiește mereu ce ai mai bun

„Felul în care dăruiești e mai important ca ceea ce dăruiești.”

Pierre Corneille

Realitatea noastră s-a schimbat. Și deci este timpul să schimbăm multe aspecte în viața noastră.

Îți poți imagina o lume mai bună, în care putem contribui să ajutăm pe alții sau să ajutăm planeta?

Aceste mici acțiuni noi ne fac să valorizăm viața și mai mult.

Fără ca noi să o cerem, circumstanțele actuale ne-au pus măști, ne-am acoperit fețele și ne-am ascuns identitatea. Deci, acum nu putem fi aproape de oamenii pe care îi iubim și nu mai putem relaționa așa cum am făcut înainte.

Cu toate acestea, cu toții ne străduim, urmând noile protocoale, astfel încât în ​​ziua în care trebuie să scoatem măștile să descoperim o nouă identitate a noastră.

O identitate nouă

Noua noastră identitate trebuie să fie încărcată de dragoste, bunătate și entuziasm pentru a trăi. Trăind într-o lume mai bună făcând „noi obiceiuri”, dacă adăugăm aceste mici acțiuni și lucrăm la ele progresiv, cu siguranță putem face ca interiorul și exteriorul nostru să fie mai bun, relațiile noastre se îmbunătățesc și suntem capabili să îi ajutăm pe cei care au nevoie de noi cel mai mult.

Împreună vom fi întotdeauna mai puternici.

Open this in UX Builder to add and edit content

Lasă un răspuns

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}