Avantaje la comenzi Miravelli

Cumpara de la Miravelli si beneficiezi de urmatoarele tipuri de avantaje:

Transport gratuit (sau ieftin)

Ai livrare gratuita la comenzi totale de peste 199 lei. La comenzile de 149 lei sau mai mici se adauga un pret redus de transport de doar 15 lei.

Reduceri la comenzi mari

Cu cat cumperi mai mult de pe Miravelli.ro, cu atat beneficiezi de reduceri mai mari:

  • La comanda de peste 299 lei, ai automat –25 lei reducere.
  • La comanda de peste 399 lei, ai automat –50 lei reducere.
  • La comanda de peste 499 lei, ai automat –75 lei reducere.

Program loialitate Miravelli

Inregistreaza-ti un cont la Miravelli inainte de a face o comanda si vei primi automat puncte cu fiecare produs cumparat. Primesti cate un punct de loialitate pentru fiecare leu cheltuit. Fiecare 10 puncte obtinute au o valoare de 1 leu ca reducere.

De exemplu, la o comanda de 200 lei vei primi 200 de puncte. Aceste puncte au o valoare de reducere de 20 lei. Punctele se primesc automat dupa ce se face comanda si le vei putea folosi pentru o reducere la o comanda viitoare.

Mai mult, invita-ti prietenii si prietenele sa comanda de pe Miravelli cu link-ul tau de recomandare (il gasesti pe pagina principala de cont, dupa ce te-ai inregistrat) si castigi si mai multe puncte.

Perioada retur 30 zile

Miravelli comanda produse de calitate din tari din Europa si Asia. Miravelli are incredere ca iti vor placea produsele noastre asa de mult ca nu vei dori sa le returnezi. Totusi, daca pentru oarecare motiv nu ai fost satisfacut(a) de produsele primite, le poti returna si Miravelli iti va returna banii in cel mai scurt timp posibil.