Castiga o geanta sau voucher de inceput de primavara — duplicat

MARELE PREMIU: Castiga o geanta din piele ecologica de calitate PREMIUM

Marele premiu al concursului este o geanta Premium pe care o poti castiga prin tragere la sorti, adunand cat mai multe puncte in concurs. Sansele de castig cresc o data cu numarul de puncte.

 

Castiga o GEANTA DE COSMETICE prin tragere la sorti (valoare 60 lei)

Miravelli iti ofera ca premiu secundar o geanta de cosmetice cu desen “sarut” pentru cosmeticele tale favorite. Acest premiu se castiga prin tragere la sorti, ce se va face dupa tragerea la sorti a marelui premiu.

Ca si la marele premiu, cu cat mai multe puncte aduni, cu cat iti cresc sansele de castig.

Castiga un cupon

Castiga un voucher de 500 de puncte de loialitate Miravelli (valoare 50 RON) daca esti printre primele 10 participante care aduna peste 500 de puncte de concurs, prin recomandarea concursului si prietenelor si completand cat mai multe din actiunile cerute.

Voucher 100 puncte de loialitate Miravelli (valoare 10 RON) pentru TOTI participantii

Ce mai astepti? Fiecare participant va primi 100 de puncte de loialitate Miravelli pe care le poate folosi ca reducere pe situl Miravelli la urmatoarea comanda. Pentru activarea voucherului si primirea punctelor de loialitate va fi necesara crearea unui cont pe situl Miravelli.

Acum e sansa ta!

Intra in concurs acum sa primesti cele 100 de puncte de loialitate. De asemenea ai sansa sa castigi geanta premium de culoare verde in valoare de 250 RON prin simpla participare la concurs.

Daca vei fi activa in concurs si vei completa actiunile optionale si vei recomanda si prietenelor concursul, poti avea sansa sa castigi orice produs la alegere de pe situl Miravelli.ro. Daca te afli printre primele 10 persoane care fac 500 de puncte de concurs, vei castiga de asemenea un voucher de 500 de puncte de loialitate Miravelli in valoare de 50 de RON, pe care il vei putea folosi ca reducere la urmatoarea comanda.

Concursul se va incheia pe data de 27 Martie, 2019, ora 18:00. Castigatorii vor fi anuntati in zilele imediat urmatoare pe pagina de Facebook Miravelli.

Intra in concurs AICI

Section with large image left

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Add Any content here