Castiga o geanta sau voucher de sfarsit de vara

Aproape oricine poate castiga ceva!

MARELE PREMIU: Castiga o geanta la alegere adunand cele mai multe puncte din concurs

Castiga o geanta la alegere la orice pret de la magazinul de genti de dama elegante Miravelli adunand puncte prin actiuni precum: distribuirea concursului pe Facebook, urmarire pe Facebook si Instagram, recomandarea prietenilor sa intre in concurs, etc.

Cine are cele mai multe puncte la final, castiga concursul, si respectiv o geanta, poseta, sau rucsac de dama la alegere din oferta Miravelli. Gentile de mai jos sunt afisate doar ca exemplu. Daca vei castiga vei putea alege dintr-o selectie mai bogata.

geanta rosie Ramona

Premii prin tragere la sorti

Ai sansa sa castigi o geanta nu doar adunand cele mai multe puncte, dar si prin tragere la sorti. Miravelli ofera o geanta, poseta, sau rucsac la alegere marelui castigator prin tragere la sorti.

De asemenea, alte 3 genti, posete, sau rucsacuri cu valoare sub 100 RON vor putea fi castigate prin tragere la sorti. Prin tragerea la sorti oricine participa are sanse sa castige o geanta geanta, inclusiv tu!

geanta Vanessa fata

Voucher de 1000 puncte (valoare 100 RON)

Castiga un voucher de 1000 de puncte de loialitate Miravelli (valoare 100 RON) atunci cand convingi cel putin 5 prieteni sau prietene sa intre in concurs. De asemenea vei primi cate 50 de puncte (de concurs) pentru fiecare prieten adus, ce te va apropia de marele premiu al concursului.

Voucher 200 puncte de loialitate Miravelli (valoare 20 RON) pentru primii 200 de participanti

Ce mai astepti? Daca esti printre primii 200 de participanti la concurs vei castiga un voucher de 200 de puncte de loialitate Miravelli pe care le poti folosi ca reducere pe situl Miravelli la urmatoarea ta comanda!

Acum e sansa ta!

Intra in concurs si deja ai sanse foarte mari sa castigi fie un voucher cu puncte de loialitate ce pot fi folosite ca reducere la urmatoarea ta comanda, fie una din gentile oferite prin actiunile tale prin care ne ajuti sa popularizam brandul Miravelli. De asemenea ai sanse sa castigi o geanta, poseta, sau rucsac la alegere prin tragere la sorti.

Nu este necesar sa cumperi nimic de la Miravelli pentru a participa in concurs sau a prelua geanta castigata.

Ce mai astepti? Participa acum!

Concursul se va incheia pe data de 22 August, 2018, ora 14:00. Castigatorii vor fi anuntati in zilele imediat urmatoare pe pagina de Facebook Miravelli.

Intra in concurs AICI