Castiga o geanta sau voucher de inceput de primavara

MARELE PREMIU: Castiga o geanta, poseta, rucsac sau portofel la alegere adunand cele mai multe puncte din concurs

Castiga un produs la alegere la orice pret de la magazinul de genti de dama elegante Miravelli adunand puncte prin actiuni precum: distribuirea concursului pe Facebook, urmarire pe Facebook si Instagram, recomandarea prietenilor sa intre in concurs, etc.

Cine are cele mai multe puncte la final, castiga concursul, si respectiv o geanta, poseta, sau rucsac de dama la alegere din oferta Miravelli. Gentile de mai jos sunt afisate doar ca exemplu. Daca vei castiga vei putea alege dintr-o selectie mai bogata.

Castiga o GEANTA PREMIUM prin tragere la sorti

Miravelli ofera si o geanta premium superba de culoare verde (arata si mai bine in realitate) in valoare de 250 RON prin tragere la sorti.

Tot ce trebuie sa faci este sa participi in concurs si ai sansa sa castigi aceasta geanta prin tragere la sorti. Pentru tragerea la sorti se va folosi un software de incredere al unei parti terte ce va selecta aleatoriu un castigator din lista de participanti la concurs.

Castiga un VOUCHER de 500 PUNCTE (valoare 50 RON)

Castiga un voucher de 500 de puncte de loialitate Miravelli (valoare 50 RON) daca esti printre primele 10 participante care aduna peste 500 de puncte de concurs, prin recomandarea concursului si prietenelor si completand cat mai multe din actiunile cerute.

Voucher 100 puncte de loialitate Miravelli (valoare 10 RON) pentru TOTI participantii

Ce mai astepti? Fiecare participant va primi 100 de puncte de loialitate Miravelli pe care le poate folosi ca reducere pe situl Miravelli la urmatoarea comanda. Pentru activarea voucherului si primirea punctelor de loialitate va fi necesara crearea unui cont pe situl Miravelli.

Acum e sansa ta!

Intra in concurs acum sa primesti cele 100 de puncte de loialitate. De asemenea ai sansa sa castigi geanta premium de culoare verde in valoare de 250 RON prin simpla participare la concurs.

Daca vei fi activa in concurs si vei completa actiunile optionale si vei recomanda si prietenelor concursul, poti avea sansa sa castigi orice produs la alegere de pe situl Miravelli.ro. Daca te afli printre primele 10 persoane care fac 500 de puncte de concurs, vei castiga de asemenea un voucher de 500 de puncte de loialitate Miravelli in valoare de 50 de RON, pe care il vei putea folosi ca reducere la urmatoarea comanda.

Concursul se va incheia pe data de 27 Martie, 2019, ora 18:00. Castigatorii vor fi anuntati in zilele imediat urmatoare pe pagina de Facebook Miravelli.

Intra in concurs AICI