Castigatorii concursului de Valentine’s Day

Aici avem lista câștigătorilor. Alte premii gen cupoane, ar trebui să le găsiți pe email. Avem mai multe detalii despre premii și alte concursuri mai jos.

Marele Premiu (cele mai multe puncte)

Câștigătoare: Maria Paula Bucureana – 6520 puncte

Premiul #2 (tragere la sorti)

Câștigătoare: Bizadea Camelia

Premiul #3 (persoana care a invitat castigatoarea premiul #2 in concurs)

Câștigătoare: vgrigorexx@yahoo.com (inca nu avem numele persoanei castigatoare, dar am contactat-o pe email – sperăm să ne raspundă cât de curând).

Voucher 50 lei (peste 4000 puncte):

  1. Maria Paula Bucureanu – 6520 puncte
  2. Lazar Diana – 4640 puncte
  3. Maria Giulia Zurini – 4240 puncte
  4. Preda Laura – 4020 puncte

Cupoane reduceri si vouchere

Dacă v-ați calificat pentru un cupon de reducere fie la Miravelli.ro, JojoFashion.ro sau VanillaLeatherShoes.ro ar trebui să le aveti într-un email primit in momentul în care ați ajuns la nivelul respectiv. Dacă nu ați primit acel cod, vă rugăm să ne contactați pe Messenger sau email la concurs@miravelli.ro pentru a verifica și vă da acel cod. Cupoanele de reduceri sunt valabile până pe 29 februarie, 2020.

Voucherul de 50 lei este valabil șase luni până pe 10 iulie, 2020. Pentru cei care au câștigat voucherul, sfatul nostru este să folosiți cupoanele de reduceri la următoarea comandă și să lăsați voucherul pentru mai târziu pentru a profita de amândouă.

Premiu Consolare

Echipa Miravelli este foarte recunoscătoare tuturor participanților in ultimul nostru concurs de Valentine’s Day ce a avut peste 2000 de participanti.

Din păcate nu putem premia pe toată lumea, dar putem oferi un mic premiu de consolare: un cupon (FREEBOX100) care va da transport gratuit la orice comandă peste 100 lei (se poate folosi împreună cu alte cupoane câștigate în acest concurs și este valabil doar următoarele 24 ore (expiră 12 februarie, ora 13:00) – așa că dacă aveai nevoie de o geantă, poșetă, portofel sau rucsac nou, trebuie să profiți acum de această ofertă!)

De asemenea, câștigătoarea marelui premiu a preferat o altă geantă (mai ieftină) în locul celei oferite deoarece a găsit alt model care i se potrivește mai mult. Astfel vom da acea geantă la reducere cu -30% pentru prima clientă care se grăbește să o cumpere! (cupon: GETNOW30). Acest cupon de asemenea expiră în 24 ore.

NOU: Concurs Ziua Femeii si Concurs Lunar

Cu aceasta ocazie vă anunțăm că vom organiza și un concurs de Ziua Femeii, ce va incepe marți pe 18 Februarie și va ține 2 săptămâni până marți, 3 martie. Veți primii mai multe detalii pe email.

De asemenea o știre si mai importantă, anunțăm ca vom organiza concursuri lunare cu premii atât de la noi cât și de la alți parteneri (lăsăm surpriză deocamdată ce ar putea fi acele premii). Vom anunța mai multe detalii în viitorul apropriat, după încheierea concursului de Ziua Femeii.

De asemenea, vrem să răsplătim participanții activi în aceste concursuri, și astfel vom oferi celor care au participat in ultimul concurs anterior un bonus de 300 de puncte (dar va trebuie sa ne contactati pe Messenger sau email pentru a vă acorda acest bonus dupa ce intrați în noul concurs deoarece nu le putem acorda in mod automat în acest moment).

Un mic amănunt: nu dorim să excludem de tot din a participa unul din cei mai activi participanți, dar pentru a acorda șanse tuturor la marele premiu, câștigătorul ultimului concurs nu va fi eligibil să câștige din nou marele premiu in concursul care va fi în desfășurare. Cu alte cuvinte, nu putem acorda aceleiasi persoane marele premiu de două ori la rând. Dar va fi eligibilă pentru orice alt premiu prin tragere la sorți, cupoane de reduceri si vouchere precum toți participanții.

Vă mulțumim tuturor pentru participare și interes și vă așteptăm în continuare în concursurile noastre atât cele lunare cât și cele organizate pentru anumite evenimente mai mari!

Open this in UX Builder to add and edit content

One thought on “Castigatorii concursului de Valentine’s Day

Lasă un răspuns

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}