Despre noi

De ce sa cumparati de la Miravelli.ro?

Miravelli Products SRL este o companie noua care incearca sa schimbe si sa modernizeze piata de genti de dama din Romania.

Dorim sa aducem genti ce au design-uri mai deosebite decat ce exista deja pe piata din Romania. Multe din magazinele online de genti din Romania par sa ofere acelasi tip de genti clasice, si credem ca se poate mai bine. Vrem sa aratam clientelor noastre ca se pot purta si altfel de genti. Suntem inca la inceput si lucrurile o sa se miste putin mai lent, dar pe viitor vrem sa surprindem cu gama noastra variata de designuri de genti de dama.

Vrem sa introducem cataloguri noi de genti aproximativ lunar, astfel ca clientele noastre sa descopere luna de luna genti noi. Vom anunta din timp cand vom primi aceste genti, dar unele din ele o sa fie editii mai limitate. Daca doriti sa sa fiti printre primele care pot cumpara aceste genti inscrieti-va la campaniile si ofertele noastre cu adresa de email.

Ne straduim sa oferim calitate cat mai buna, indiferent de pretul la care geanta este cumparata. Femeile din Romania stiu ca nu este atat de important brand-ul cat calitatea gentii. Ce conteaza brand-ul si faptul ca o geanta costa 1,000 RON daca rezista la fel de mult ca una de 200 RON?

Fondatorul companiei, Lucian Armasu, este o persoana extrem de atenta la detalii, si doreste ca luna de luna calitatea si designul gentilor pe care il oferim sa fie imbunatatite, astfel ca clientele noastre sa beneficieze de produsele cele mai bune de pe piata.

Vrem ca clientele noastre sa aiba o experienta buna atunci cand cumpara genti de pe Miravelli.ro, atat inainte de a lua decizia de a cumpara o geanta cat si dupa ce geanta a fost cumparata. Daca apar probleme nu ezitati sa ne contactati si vom incerca sa rezolvam problema cat mai bine cu putinta.

Nume firma: Miravelli Products SRL

Cod Registrul Comertului: J25/685/2017

CIF: 38347695

Adresa: Banovitei 42A, cam.1, Drobeta Turnu Severin, Mehedinti, cod postal 220236

Cont bancar IBAN la Banca Transilvania: RO10BTRLRONCRT0419038701