Termeni si conditii

Termeni generali

Societatea comerciala Miravelli Products SRL, cu sediul social la adresa Banovitei 42A, camera 1, Drobeta Turnu Severin, Mehedinti, cu numar de inregistrare la Registrul Comertului J25/685/2017 si CIF: 38347695, isi rezerva dreptul de a actualiza si actualiza in orice moment continutul sitului inclusiv aceasta pagina de termeni si conditii.

Definitii

Client – persoana ce cumpara produse de pe Miravelli.ro.

Utilizator – persoana ce are access la un cont Miravelli.ro.

Cont – sectiunea de site ce necesita un username si parola

Favorite – lista de produse preferate de client

Comanda – produsul cerut de client ce urmeaza a fi platit sub forma de ramburs

Ramburs – plata se face cand ajunge produsul

Pret livrare – pretul de transport (se include in pretul total pe care il plateste clientul la final)

Cos – Sectiune a sitului unde se afiseaza produsele alese de dumneavoastra pentru a urma a fi comandate.

Politica de livrare si retur

Pretul transportului este in general 19 lei pentru produse sub 199 lei si gratuit pentru produse peste 199 lei. Comanda se trimite sub forma ramburs, ceea ce inseamna ca clientul plateste la primirea coletului.

Sesizari

Clientul are 14 zile la dispozitie in care poate incerca produsul si a-l inapoia daca nu este multumit. Pentru orice sesizare clientii pot contacta Miravelli pe pagina de contact. Alte sesizari se pot face la ANPC sau pe platforma SOL.

Drepturi de autor

Miravelli Products SRL detine drepturile de autor pentru imaginile si continutul sitului Miravelli.ro. Continutul de pe site se poate copia doar cu permisiunea Miravelli.

Confidentialitatea datelor

Miravelli.ro foloseste script-uri de tracking gen Google Analytics sau Facebook Pixel. Societatea Miravelli nu vinde informatiile despre clientii sai. Datele cerute de Miravelli sunt necesare pentru procesarea comenzilor. Pentru a trimite mesaje de marketing Miravelli va cere permisiunea clientilor si utilizatorilor inainte de a face aceste lucru. Pentru mai multe informatii vitizati pagina de confidentiatate a datelor.